IT-drift | Kisel

IT drift för ditt företag

Informationsteknik, så kallad IT, är något som alla moderna företag har inkluderat i sin arbetsprocess. Då vi lever i en allt mer digitaliserad värld är det svårt att undgå att ha IT som en viktig kärna i sitt företag. En svårighet är dock att IT behöver underhållas för att allt ska fungera och utan IT-drift kan det lätt uppstå tekniska problem. Teknisk strul är tyvärr en vanlig företeelse på många arbetsplatser.

Som företagare kan livet vara stressigt och tekniskt strul gör det knappast enklare. Men oroa dig inte! Genom att ha en extern IT-avdelning som sköter din IT-drift slipper du tänka på alla tekniska problem som kan uppstå och hur du löser dem. Detta kallas även för outsourcing då en extern aktör tar över ditt IT-ansvar.

person typing on MacBook Pro on brown wooden table during daytime photo

Tips på vad du ska tänka på vid en outsourcing

Att låta någon annan sköta all din IT-drift kan vara en stor lättnad för dig som företagare. Dock ska du veta att det finns olika typer av outsourcing och att du ska välja en som passar just ditt företag. 

Här är några tips när du vill välja outsourcing:

  • Vill du att all din IT-drift ska skötas via outsourcing? Tänk på att du även kan behålla en del av IT-driften internt och låta resten skötas externt. 
  • Vad är viktigast för dig när du överlåter din IT-drift till en extern aktör? Tänk på att IT-drift kan vara alltifrån service och underhåll av servrar till uppdateringar och backup.
  • Se till att välja en aktör som har rätt kompetens och kunskap inom IT-drift. Du vill såklart att de som hjälper dig vet vad de sysslar med. Det finns många olika IT-aktörer på marknaden och alla har inte rätt kompetens inom just IT-drift.

Låt Kisel sköta din IT-drift

Vi har specialistkompetens inom IT-drift och IT-lösningar. Som kund hos oss kan du luta dig bakåt och låta våra tekniker ta över ansvaret för all din IT-drift. Du kan även välja att vi endast tar över en viss del av IT-driften. I vilket fall tar vi vårt arbete på stort allvar och ser alltid till att du som kund får det du behöver. Kundnöjdhet står alltid i centrum för oss! 

Vi kan erbjuda ditt företag:

  • Flexibla avtal anpassad till just ditt företag – Du får just det du behöver.
  • Skalbarhet – Du väljer om du vill upp- eller nedgradera. 
  • Förstklassig support genom vår servicedesk – Du får snabb och professionell hjälp via telefon eller remotestyrning.
  • Teknisk rådgivning – Du kan alltid få rådgivning av våra tekniker. 
  • Hosting och datalagring – Du har möjlighet till ett stort utbud av molntjänster. 
  • Backup – Du behöver inte oroa dig för en serverkrasch då du alltid är skyddad.
person using black tablet computer

Internet – tjänster

Kisel levererar Internet. Då våra kunder har höga krav på hastighet och hög kapacitet börjar vårt erbjudande på 1000 Mbit (1Gbit) och upp till 10 Gbit.Vi kopplar såklart även upp er mot våra serverhallar i Stockholm.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Besökadress

Kisel Stockholm AB
Nybrokajen 3A
111 48 Stockholm